marți, 26 ianuarie 2010

Lanterna reincarcabila Panther HID


HID PANTHER are toate avantajele din gama PANTHER dar, în plus, oferă cea mai recentă tehnologie de mare intensitate de descărcare iluminarii Xenon.
Spre deosebire de lămpile cu filament convenţionale, cu HID Xenon, lumina este creata de un arc de cerc de gaz într-o sferă de sticlă de mici dimensiuni. Astfel, este foarte eficient şi, de asemenea, foarte puternic. HID Xenon reda de trei ori mai multa lumina în comparaţie cu halogenul şi este mult mai alb, mai natural prin culoarea deschisă.

Aceasta operează de 1.5 ore pe incarcare pe fasciculului principal HID. HID PANTHER, de asemenea, are un nivel mai scăzut/secundar lumina folosind Luxeon puternic 3 Watt Star; are fixat un obiectiv special pentru a prezenta pentru a da un fascicul concentrat. Acesta va funcţiona în exces de 15 de ore pe incarcare şi are o viaţă de 100.000 ore.

HID PANTHER este alimentat de un acumulatorul NiMH (Ni-MH) din metal nichelat , aceste baterii sunt mult mai uşoare în comparaţie cu baterii sigilate din plumb acid, şi pot fi reîncărcate de la orice stare de descărcare fără nici un risc de memorie limitata.

- Bec 50W HID Xenon principală,
- LED 3W Luxeon Star secundara
- raza de lumina scazuta/inalta
- Funcţionează pentru 1 1/2hrs pe HID şi de 28 ore pe LED-uri,
- Încărcător Mains inclus.
- Indicatorul de încărcare baterie (rosu la verde),
- Curea de umăr detaşabila,
- Pozitie adjustabila,

Specificatii:
Panther HID
Caracteristici:
Autonomie: 1,5 ore / 5 ore
Fascicol :2 milioane candele 3600 lumeni / 50 lumeni
Fascicolul bate peste 2 Km
Acumulator NI-MH 12V / 4,5Ah
Becuri: 35W HID / LED 3W
Dimensiuni: lungime 260 mm X 150 mm X 180 mm
Masa: 2,3 Kg
Indicator de incarcare : LED rosu-incarcare / verde-incarcat
Lanterna este prevazuta cu curelusa de purtare si suport pentru lanterna
Timp de incarcare
Incarcator pentru retea 220V si auto 12V
Lanterna este destinata utilizarii profesionale.
Are o carcasa rezistenta la stropii de apa si la socuri mecanice.
Faza lunga bate peste 2000 m
Tehnologia HID ( High Intensity Discharge ) foloseste un bec ce nu are filament ci doi electrozi intre care se stabileste un arc electric ( descarcare electrica ) intr-un gaz inert.La aceeasi putere un bec HID produce un flux de 3 ori mai puternic decat unul cu Xenon.Neavand filament , becul HID este mai rezistent la socuri mecanice decat becul cu filament.Bateriile Li- nu au efect memorie, se pot incarca oricand fara probleme, au durata de viata mare, rezista la aproximativ 3000 cicluri, au greutate redusa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu