miercuri, 27 ianuarie 2010

RUCSCAC ROCKETPAK - 3 IN 1







PROMOTIE ONLINE!

WWW.TOTALMAG.RO


Rucscacul Rocketpak, modelul armatei britanice. vine intr-o forma inovatoare si se adreseaza in mod special excursionistilor, alpinistilor sau sportivilor. Consta în trei "bucăţi": corpul principal, cu o capacitate de 40 l şi două buzunare laterale, 15 l fiecare, care poate fi ataşată pe corpul principal, cu fermoare şi cu catarame Fastex. Buzunarele laterale pot fi arhivate împreună şi ataşate pe hamurile auxiliare, pentru a face un Rocketpak mai mic.

In buzunarul inferior contine 2 huse de protectie impotriva ploii – camuflaj desert si camuflaj padure.In interior rucsacul are un compartiment in care se poate se poate monta un sistem de hidratare ce permite purtatorului sa bea in timp ce se deplaseaza, fara a se opri pentru a da jos rucsacul. Zona ce intra in contact cu spatele are o perna groasa permeabila la aer ce include si armatura de aluminiu ce asigura rigiditatea structurii.

Chingile de purtare au perne groase ce asigura confortul celui ce poarta rucsacul si la incarcari mari. Pe langa chingile de umar, rucascul este prevazut si cu chinga de piept si de talie.
Material : poliester, 600 den, laminat (are o pelicula la partea inferioara pentru a nu lasa apa sa treaca).
La baza acestuia se gasesc mini buzunare unde se ascund husele de ploaie pentru acoperirea rucsacului pe timp de ploaie.

Mai multe modele accesand link-ul : http://www.totalmag.ro/rucsacuri.htm


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu